E-scooters in the night

Νυχτερινή βόλτα στην πόλη

E-scooters in the night
Exchanging glances
Wondering in the night
What were the chances

https://www.youtube.com/watch?v=h5h_EW4odWw

Νυχτερινή βόλτα στην καλοκαιρινή πόλη. Θα μου πεις, εντάξει ρε φίλε δεν ανακάλυψες και την Αμερική. Και όμως εγώ κάπως έτσι ένιωθα, μια που ούτε ποδήλατο ούτε μηχανάκι είχα οδηγήσει πριν ανέβω στο ηλεκτρικό μου πατίνι.
Πώς ξαφνικά ερωτεύεσαι και αισθάνεσαι πως πριν κάτι σου έλειπε και δεν ήταν έτσι ο κόσμος όμορφος; Έτσι ένιωσα και γω. Μόνο που δεν ερωτεύτηκα γυναίκα, αλλά τη νυχτερινή Αθήνα. Πως θα μπορούσα άλλωστε; δεν έχω μάτια για άλλη κορίτσι μου!

Αφού γλυτώσαμε την παντόφλα, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…
Το σκηνικό ήταν ιδανικό. Οι δρόμοι άδειοι, τόσο άδειοι που φοβόμουν μην πεταχτεί κανένα ελάφι. Στην Αθήνα ναι, με πείραξε η ζέστη ίσως. Είχα αναμμένο φυσικά το φως στο Xiaomi μου το οποίο δεν είναι αρκετό όταν ο δρόμος δεν έχει επαρκή φωτισμό. Στα φανάρια παρατηρούσα τον κόσμο να διασχίζει τον άδειο δρόμο, τους τουρίστες να απολαμβάνουν το βουκολικό ήσυχο τοπίο και τους κλασσικούς Ελληνάρες που περνούσαν με κόκκινο. Αυτούς να προσέχετε και τις λακούβες οι οποίες δείχνουν καλά κρυμμένες χωρίς πρόσθετο φωτισμό.

Αν επιλέξετε το κέντρο της Αθήνας για τη βόλτα σας θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε εκ νέου κάποια όμορφα φωτισμένα νεοκλασικά κτήρια. Τους πιτσιρικάδες που βγαίνουν με την παρέα τους, τις κυρίες που γυρνούν από το Ηρώδειο με το πρόγραμμα στα χέρια. Όποια βόλτα και αν επιλέξετε με το e-scooter σίγουρα θα δείτε ομορφιές που κρύβονται με το φως του ήλιου.

Γενικώς σας συστήνω μια νυχτερινή βόλτα. Αν δεν το έχετε ακόμα δοκιμάσει το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Με το Xiaomi m365 να έχετε υπόψιν σας πως το πίσω φως δύσκολα το βλέπουν από μακριά. Γι αυτό προσθέστε ένα δυνατότερο, για παράδειγμα, στο κράνος που φοράτε πάντα για να είστε ασφαλείς.

Καλές νυχτερινές βόλτες…

 

KonstantinosΑνέκαθεν μισούσε τα αυτοκίνητα. Μόλις είδε ένα ηλεκτρικό πατίνι στο δρόμο έκανε σαν να βίωσε την αποκάλυψη. Με τους πελάτες έχει μια ιδιαίτερη σχέση. Οι μισοί τον αποκαλείτε «αγαπούλα» και οι άλλοι μισοί «αχώνευτο». Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, ο Κωνσταντίνος είναι ο άνθρωπος που αγαπάτε να μισείτε.

Οι γάτες είναι εφτάψυχες… ίσως και συ 😐, καλού κακού όμως φορά το κράνος σου 🪖