Απο το ραντεβου μεχρι κ την παραδοση του πατινιου,εξαιρετικοι! Πηγα για τοποθετηση αμορτισερ μπροστα, εγινε ελεγχος σε ολα τα μερη του πατινιου, μου διορθωσαν το φτερο που ειχε λασκαρει κ εκανε πολυ θορυβο, μου εσφιξαν φρενο, το μηχανισμο αναδιπλωσης κ ολα αυτα σε χρονο dt. Μου εδωσαν κ συμβουλες συντηρησης. Μπραβο στην επιχειρηση κ τον σεβασμο που δειχνει στους πελατες.

kwstas pegios / Google

Εξαιρετική εξυπηρέτηση! Επίπεδο επαγγελματισμού που δεν συνηθίζεται! Ευγενεστατοι, άψογα καταρτισμένοι,από το τηλέφωνο ακόμα ένιωσα ασφάλεια! Cudos! Το πατίνι είναι καινούργιο και πήγα για αλλαγή σαμπρέλας αλλά έγινε πλήρης έλεγχος βελτίωση σε ότι χρειαζόταν με συμβούλεψαν και εκεί θα επιλέξω να πάω για ότι χρειάζεται και στο μέλλον! Ευχάριστη έκπληξη

Iphigenia Papadokokolaki / Google
Με τέτοιους ανθρώπους-επαγγελματίες, αλλά εραστές με αυτό που κάνουν, είναι χαρά μου να συναναστρέφομαι!!! Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό σας και για το πάθος που έχετε!!! Ειρήνη, ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση στο “πρόβλημά” μου και την ευγένεια, που σας ξεχωρίζει από την πλειονότητα πια, στις μέρες μας. Συνεχίστε έτσι!!! Κάνετε την διαφορά!!!
KYRIAKOS MARINOS / Google