Τρόποι Πληρωμής

  • Αντικαταβολή με χρέωση 2€ (μόνο για αποστολές στην Ελλάδα)
  • Πιστωτική, προπληρωμένη ή χρεωστική κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro)
  • PayPal (χρησιμοποιούμε πάντα τη διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει σε αυτό)
  • Τραπεζική κατάθεση μέσω τραπέζης EUROBANK ERGASIAS SA, Swift code ΕRBKGRAA, Διεύθυνση Σταδίου 56 Αθήνα, λογαριασμός 00260303110200980948, iban GR7602603030000110200980948, Κάτοχος ΚΩΝ. Π. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ (η επιβάρυνση των εμβαστικών εξόδων βαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή). Παρακαλούμε μην ξεχάσετε να μας αποστείλετε στο sales@e-patini.gr το αποδεικτικό πληρωμής. Λάβετε υπ όψιν σας πως η κράτηση των προϊόντων που περιέχονται στη παραγγελία σας θα είναι για τρεις εργάσιμες ημέρες.

Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές των προϊόντων μας στην Ελλάδα γίνονται με την εταιρεία courier “ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ”. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας και για παραγγελίες που γίνονται πριν από τις 13:30, τα προϊόντα παραδίδονται στον χώρο σας συνήθως μέσα σε 24 ώρες. Για να ενημερωθείτε αναλυτικά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Γενικής Ταχυδρομικής.

Οι αποστολές εκτός Ελλάδας, γίνονται μέσω:

  • Συστημένου ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ), με σύνηθες χρόνο παράδοσης για ευρωπαϊκές χώρες 7-15 μέρες και χώρες εκτός Ευρώπης 10-20 μέρες
  • Διεθνών ταχυμεταφορών (DHL), με σύνηθες χρόνο παράδοσης για ευρωπαϊκές χώρες 1-2 μέρες και χώρες εκτός Ευρώπης 3-4 μέρες.

Την ημέρα αποστολής της παραγγελία σας λαμβάνετε μέσω email το track number της. Στα στοιχεία παραγγελίας και στη σελίδα “Παρακολούθηση παραγγελίας”, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ”. Έτσι θα ενημερωθείτε για το που βρίσκετε η παραγγελία σας τη συγκεκριμένη στιγμή. Στην περίπτωση του συστημένου ταχυδρομείου και αν θέλετε να κάνετε αναζήτηση στο site του τοπικού σας κρατικού ταχυδρομικού φορέα, ο αριθμός track δίνει αποτέλεσμα αναζήτησης, όταν η παραγγελία σας φτάσει στη χώρα προορισμού.Είναι ευθύνη του παραλήπτη ο έλεγχος και τα έξοδα εκτελωνισμού που πιθανά προκύψουν στη χώρα προορισμού.
Παραγγελίες άνω των 200€ εκτελούνται μόνο μέσω της DHL.
Ηλεκτρικά πατίνια δεν αποστέλλονται εκτός Ευρώπης. Εάν είστε εντός Ευρώπης παρακαλούμε να μας στείλετε e-mail στο info@e-patini.gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα μεταφοράς για αποστολές εντός Ελλάδος (μέχρι 2 κιλά) είναι 3€ (εκτός κάποιων δυσπρόσιτων περιοχών). Για αποστολές των οποίων η αξία είναι μεγαλύτερη των 30€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι αποστολές εκτός Ελλάδας έχουν ενδεικτικό κόστος:

  • Μέσω συστημένου ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ) σε όλο το κόσμο: 9€.
  • Μέσω DHL σε: Ευρώπη 15€ και χώρες εκτός Ευρώπης 20€.