Τα σιγουράκια

… ή αλλιώς τα SOS (αυτά που πέφτουν πάντα στο διαγώνισμα)

Κάπως έτσι πάει συνήθως… Εσείς ρωτάτε και εμείς απαντάμε. Και η πιο συχνή απορία σας είναι το και τώρα τι; Πήρατε το πρώτο σας ηλεκτρικό πατίνι και με γεια σας! Τι θα χρειαστείτε όμως για να βγείτε στο δρόμο;

Εμείς σας προτείνουμε τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ που πρέπει να έχετε για να νιώθετε πιο σίγουροι. Για αυτό και τα ονομάσαμε έτσι τα «σιγουράκια» ή αλλιώς τα SOS, θυμάστε αυτά που συνήθως πέφτουν στο διαγώνισμα.

Και ξεκινάμε από το πρώτο-πρώτο. Αυτό που θα πρέπει να έχετε ακόμα και για να πάτε βόλτα στην πιλοτή της πολυκατοικίας. Ή να κάνετε τον γύρο του τετραγώνου… Κράνος! Δεν χρειάζεται να σας πείσουμε νομίζω για το πόσο σημαντικά είναι: το κεφάλι σας, το μυαλό σας, η σκέψη σας, η φαιά ουσία (καλά δεν έχουν όλοι – προφανώς εγώ δεν έχω, εσείς όμως έχετε). Για αυτό θα το προστατεύσετε με ένα καλό κράνος.

Συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας με το στήριγμα λασπωτήρα. Αυτό μην το βλέπετε σαν αντικείμενο. Δείτε το σαν φίλο. Εκείνον τον κολλητό που σας βγάζει από τη δύσκολη θέση; Που δεν ζητάει τίποτα, και σου δίνει μέχρι και το βρακί του; Εντάξει μπορεί να είναι λερωμένο, αλλά το συναίσθημα μετράει. Έτσι και το στήριγμα λασπωτήρα για e-scooter Xiaomi m365. Κάνει την πιο δύσκολη δουλειά γιατί προστατεύει το πίσω φτερό από κραδασμούς και φυσικά… θραύση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά βοηθάει να μη φθείρετε και το καλώδιο. Και κοστίζει μόνο 7 ευρώ. Τίποτα αν το συγκρίνεις με τις μπύρες του κολλητού.

Και πάμε σε μια γυναίκα: την προέκταση βαλβίδας αέρα. Θα μου πείτε πως έχει μια τέτοια μέσα η συσκευασία του ηλεκτρικού πατινιού. Όμως αυτή που υπάρχει στη συσκευασία είναι σαν εκείνες τις νύφες που θα σου προξένευε η φουκαριάρα η μάνα σου. Δεν τη θες για κανέναν λόγο. Κυρίως επειδή δεν είναι ανεπίστροφη και εσύ ξέρεις καλά πως η νύφη πρέπει να ναι όμορφη και η βαλβίδα να είναι οπωσδήποτε… ανεπίστροφη!

Ας μιλήσουμε λίγο για το πολυτιμότερο πράγμα του e-scooter σας. Όπως εσείς πρέπει να προστατεύετε το κεφάλι σας, έτσι και εκείνο πρέπει να φυλάξει την οθόνη του, κυρίως από τη βροχή. Όμως εκείνο δεν ξέρει. Εκείνο είναι μικρό και άμυαλο γι’ αυτό και εσείς ως καλοί και ενημερωμένοι κάτοχοι θα του βάλετε ένα προστατευτικό κάλυμμα οθόνης για e-scooter Xiaomi m365.

Και τελευταία στη σειρά -και ουχί στη σημαντικότητα- έρχονται τα φώτα. Δεν χρειάζεται φαντάζομαι να σας πείσω πόσο σημαντικό είναι να βλέπετε και να σας βλέπουν καλύτερα. Και επειδή όπως είπε και ο Κλωντέλ: «Υπάρχουν δυο τρόποι για να λάμπεις: είτε να αντανακλάς το φως είτε να το δημιουργείς.» Για αυτό και εμείς παίρνουμε και φώτα και ανακλαστικά.

Και πάμε στις βελτιώσεις με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες. Διότι όπως είστε εσείς μοναδικοί έτσι θα πρέπει να είναι και το ηλεκτρικό σας πατίνι που θα σας συνοδεύει.

Ας πούμε πως έχετε μεγάλο μπόι. Μπράβο σας! Τιμή σας και καμάρι σας. Γιατί το e-scooter σας να μην σας μοιάζει; Τώρα μπορείτε να φέρετε το τιμόνι σας στο ύψος σας με τη Monorim Επέκταση λαιμού e-scooter Xiaomi m365/Pro.

Αν πάλι θέλετε να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια στο δρόμο; Η λύση για να έχετε ένα πιο ασφαλές δέσιμο στο μηχανισμό αναδίπλωσης λέγεται Monorim Lock Foldster V2 e-scooter Xiaomi m365/Pro. Με αυτήν την καινούργια version θα μπορείτε να διπλώνετε και να κλείνετε το ηλεκτρικό σας πατίνι χωρίς πρόβλημα.

Για όσους δεν θέλουν βρε αδερφέ να ασχολούνται συνέχεια με τον έλεγχο των ελαστικών τους. Κάθε εβδομάδα μα κάθε εβδομάδα οφουυυυ… Προτείνουμε να βάλουν solid για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Πρόκειται για πιο ανθεκτικά ελαστικά από αυτά της σαμπρέλας. Μαζί τους μπορεί η βόλτα σας είναι μην είναι τόσο άνετη αλλά εσείς θα νιώθετε… πιο σίγουρος!

Υπάρχουν και οι καλώς εννοούμενοι «κακομαθημένοι». Είμαι και εγώ ένας από αυτούς, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε. Εμείς λοιπόν θέλουμε κάποιον να μας στέκεται στα δύσκολα.  Να «παίρνει πάνω της» τις τυχόν τις ανωμαλίες που έχει ο δρόμος για να μην τρανταζόμαστε και χαλάει το μαλλί. Να κάνει πιο ομαλό το φρενάρισμα. Επίσης καλομαθαίνει και το ηλεκτρικό μας πατίνι, καθώς απορροφάει όλους τους κραδασμούς και δεν επιβαρύνει το μηχανισμό αναδίπλωσης. Η Monorim Ανάρτηση για e-scooter Xiaomi m365/Pro ήρθε για να μας κακομάθει.

Και πάμε σε όλα αυτά που τα θεωρούμε δεδομένα για να είμαστε καλοί οδηγοί. Ένας καλός καθρέφτης ας πούμε για να έχουμε μάτια και στην πλάτη. Και μια κόρνα η οποία τώρα που μιλάμε στη Γερμανία θεωρείται υποχρεωτική! Δεν έχουν εφεύρει τη μούντζα για αυτό. Τέλος πάντων, εκ πείρας έχω να καταθέσω πως όντως μια δυνατή κόρνα μπορεί να μας κάνει να αποφύγουμε τις κακοτοπιές. Η μούντζα πάλι όχι!

 

IreneΗ κυρά Ειρήνη είναι η καλλιτέχνης της παρέας. Ακόμα και με το ηλεκτρικό πατίνι κυκλοφορεί με καλλιτεχνικό στυλ. Σαν να κάνει πατινάζ. Στο μαγαζί εξυπηρετεί καθημερινά με χαμόγελο και ετοιμάζει τις παραγγελίες σας «ζωγραφίζοντας» κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Οι γάτες είναι εφτάψυχες… ίσως και συ 😐, καλού κακού όμως φορά το κράνος σου 🪖