Μια φορά και έναν καιρό…

… ήταν μια παρέα που της άρεσε να δημιουργεί. Και οι τέσσερις αυτοί άνθρωποι δούλευαν ήδη μαζί για αρκετά χρόνια σε ένα μικρό μαγαζί στην Πανόρμου. Ώσπου μια μέρα είδαν να περνάει μπροστά από τα μάτια τους ένα ηλεκτρικό πατίνι. «Μωρ τι είναι τούτο;» αναρωτήθηκε ο Αγαπούλας και έτρεξε να πάει στην κυρά Γκουγκλ να μάθει περισσότερα. Όταν εκείνη η σοφή γριά του εξιστόρησε τι ακριβώς έκανε το ηλεκτρικό πατίνι ενθουσιάστηκε. «Εύρηκα!» αναφώνησε. Όμως ο Τάσος τον προσγείωσε «Φίλε χαλάρωσε, το βρήκαν άλλοι πριν από σένα».

Μετά από λίγο καιρό όμως τα πατίνια μπήκαν μια και καλή στη ζωή της παρέας μας και την έκαναν πιο κεφάτη και πιο εύκολη…

Τώρα η Ειρήνη μπορούσε να πηγαίνει πιο άνετα από το μετρό στη δουλειά της και όλη η Πανόρμου είχε ακόμα έναν λόγο να γυρνάει το κεφάλι όταν περνούσε.

Η Ράινα σταμάτησε να κλέβει πια το πατίνι των παιδιών της γιατί είχε πλέον το δικό της. Μ’ αυτό πήγαινε στη δουλειά, στο σούπερ μάρκετ, στην τράπεζα και στο ταχυδρομείο.

Ο Τάσος άφησε τη μηχανή του και όλη μέρα χρονομετράει τις διαδρομές που κάνει με το πατίνι. «Τέσσερα λεπτά και σαράντα-οκτώ δεύτερα μέχρι το σπίτι, σήμερα! Βέβαια σταμάταγα και όταν με ρώταγαν πληροφορίες για το όχημα και απαντούσα.».

Ο Αγαπούλας έπαψε να παρακαλεί τη γυναίκα του να τον πάρει από το μετρό. «Έλα καλέ κυρία πάρε με να μην ανέβω την ανηφόρα!». Τώρα ήταν ανεξάρτητος, καβαλούσε το πατίνι, ενώ η πλούσια χέτη του ανέμιζε στο πέρασμά του. Εντάξει δεν έχει μαλλιά, αλλά και πάλι.

Όταν λοιπόν συνειδητοποίησαν πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους με το μαγικό -εντάξει- ηλεκτρικό πατίνι, τότε πήραν τη μεγάλη απόφαση… Να ανοίξουν ένα μαγαζί με ηλεκτρικά πατίνια για να κάνουν και άλλων ανθρώπων τις ζωές πιο χαρούμενες και πιο εύκολες.

Και έτσι… εξυπηρετούν αυτοί καλά για να ζείτε εσείς καλύτερα!

Konstantinos

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΜΠΕΛ/ΠΩΝ

Ανέκαθεν μισούσε τα αυτοκίνητα. Μόλις είδε ένα ηλεκτρικό πατίνι στο δρόμο έκανε σαν να βίωσε την αποκάλυψη. Με τους πελάτες έχει μια ιδιαίτερη σχέση. Οι μισοί τον αποκαλείτε «αγαπούλα» και οι άλλοι μισοί «αχώνευτο». Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, ο Κωνσταντίνος είναι ο άνθρωπος που αγαπάτε να μισείτε.

Tasos

ΤΑΣΟΣ
MODER-ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Γκατζετάκιας μέχρι εκεί που δεν πάει… Πάει καιρός που άφησε τη μηχανή και κυκλοφορεί με ηλεκτρικό πατίνι. Κατά τ’ άλλα είναι αυτό που λέμε μαστροχαλαστής. Αν κάτι έχει χαλάσει τόσο πολύ που ακόμα και ο Τάσος δεν μπορεί να το φτιάξει εμείς το πετάμε. Ο Τάσος είναι ο άνθρωπος που έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση… εεπ το αντίθετο ήθελα να γράψω!

Irene

ΕΙΡΗΝΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

H Ειρήνη είναι η καλλιτέχνης της παρέας. Ακόμα και με το ηλεκτρικό πατίνι κυκλοφορεί με καλλιτεχνικό στυλ. Σαν να κάνει πατινάζ. Στο μαγαζί εξυπηρετεί καθημερινά με χαμόγελο και ετοιμάζει τις παραγγελίες σας «ζωγραφίζοντας» κυριολεκτικά και μεταφορικά.

ΡΑΙΝΑ
SOCIAL MEDIA

Από παιδί γούσταρε τα πατίνια. Παλιά είχε δοκιμάσει να πάει βόλτα με τα πατίνια των παιδιών της. Μπορεί από αυτό να έσπασαν. Κανείς δεν ξέρει. Ευτυχώς δεν υπήρχαν μάρτυρες. Τώρα δεν έχει πια ανάγκη κανέναν… Σουλατσάρει ανενόχλητη με δόξα και τιμή, Αντωνάκη μου!