Από πού ερχόμαστε; Τί είμαστε; Πού πάμε;

Έτσι λέμε να ξεκινήσουμε… Όπως ο τίτλος ενός από τους γνωστότερους πίνακες του Γάλλου ζωγράφου Πωλ Γκωγκέν. Τώρα θα σκεφτείτε τι κοινό μπορεί να έχει ο Γκωγκέν με εσάς που πουλάτε και επισκευάζετε ηλεκτρικά πατίνια. Και όμως υπάρχει κάτι κοινό… Το πάθος!

Το πάθος για ευκολία στη μετακίνηση, οικονομία, οικολογία και τον αέρα της ελευθερίας που σου δίνει η μετακίνηση με ένα ηλεκτρικό πατίνι. Όλα αυτά μας οδήγησαν πριν από πέντε χρόνια να γίνουμε το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα με αντικείμενο την πώληση, το service, τις επισκευές και τις βελτιώσεις ηλεκτρικών πατινιών. Μια κίνηση που μπορεί σήμερα να φαίνεται μια λογική επιχειρηματική επιλογή, αλλά πριν από μία πενταετία ήμασταν οι τρελοί της παρέας.

Μια τρέλα που έχει έναν και μοναδικό σκοπό: Κάθε πελάτης μας να έχει τη μέγιστη οδηγική απόλαυση και ασφάλεια πάνω στο ηλεκτρικό του πατίνι!

Όντες και οι ίδιοι πατινίστες, γνωρίζουμε καλά πως το ηλεκτρικό πατίνι δεν είναι απλά ένα εργαλείο. Είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας, για αυτό και επιδιώκουμε ο καθένας από εσάς να έχει τις καλύτερες εντυπώσεις και εμπειρίες κάθε φορά που φεύγει από το e-PATINI.

Έτσι, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε ηλεκτρικά πατίνια, ανταλλακτικά και αξεσουάρ, συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες και δοκιμάζουμε διαρκώς τα προϊόντα μας προτού σας τα προτείνουμε.

Αυτό λοιπόν είμαστε… το πρώτο κατάστημα ηλεκτρικών πατινιών στην Ελλάδα και η πρωτιά μας οφείλεται στη δική σας εμπιστοσύνη. Είμαστε δίπλα σας με ειλικρίνεια, την αξιοπιστία του service μας και πάνω απ’ όλα με τους ανθρώπους μας!

Konstantinos

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΜΠΕΛ/ΠΩΝ

Ανέκαθεν μισούσε τα αυτοκίνητα. Μόλις είδε ένα ηλεκτρικό πατίνι στο δρόμο έκανε σαν να βίωσε την αποκάλυψη. Με τους πελάτες έχει μια ιδιαίτερη σχέση. Οι μισοί τον αποκαλείτε «αγαπούλα» και οι άλλοι μισοί «αχώνευτο». Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, ο Κωνσταντίνος είναι ο άνθρωπος που αγαπάτε να μισείτε.

Tasos

ΤΑΣΟΣ
SERVICE

Γκατζετάκιας μέχρι εκεί που δεν πάει… Πάει καιρός που άφησε τη μηχανή και κυκλοφορεί με ηλεκτρικό πατίνι. Κατά τ’ άλλα είναι αυτό που λέμε μαστροχαλαστής. Αν κάτι έχει χαλάσει τόσο πολύ που ακόμα και ο Τάσος δεν μπορεί να το φτιάξει εμείς το πετάμε. Ο Τάσος είναι ο άνθρωπος που έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση… εεπ το αντίθετο ήθελα να γράψω!

Irene

ΕΙΡΗΝΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

H Ειρήνη είναι η καλλιτέχνης της παρέας. Ακόμα και με το ηλεκτρικό πατίνι κυκλοφορεί με καλλιτεχνικό στυλ. Σαν να κάνει πατινάζ. Στο μαγαζί εξυπηρετεί καθημερινά με χαμόγελο και ετοιμάζει τις παραγγελίες σας «ζωγραφίζοντας» κυριολεκτικά και μεταφορικά.

ΡΑΙΝΑ
SOCIAL MEDIA

Από παιδί γούσταρε τα πατίνια. Παλιά είχε δοκιμάσει να πάει βόλτα με τα πατίνια των παιδιών της. Μπορεί από αυτό να έσπασαν. Κανείς δεν ξέρει. Ευτυχώς δεν υπήρχαν μάρτυρες. Τώρα δεν έχει πια ανάγκη κανέναν… Σουλατσάρει ανενόχλητη με δόξα και τιμή, Αντωνάκη μου!