Τρεις μήνες καθαρή

Τρεις μήνες καθαρή

Σήμερα γιορτάζω…

Πρώτη του μήνα και κλείνω τρεις μήνες καθαρή! Τρείς μήνες είμαι καθαρή από τις βενζίνες, το μποτιλιάρισμα και τους κύκλους. Όχι τους κύκλους κάτω από τα μάτια. Τους άλλους που έκανα με το αυτοκίνητο γύρω από τον σταθμό του Μετρό για να βρω μια θέση πάρκινγκ. Με θυμάμαι συχνά να τραγουδάω το «Φτάνει, φτάνει, φτάνει η ζωή μου κύκλους κάνει» της Χαρούλας. Τρεις μήνες με το e-scooter μου!
Συν του ότι εξασφάλισα και μισή ώρα παραπάνω ύπνο. Από αυτόν τον πρωινό, αυτόν που όλοι λαχταράμε. Αυτή την αναβολή που βάζουμε στο ξυπνητήρι για μισή ώρα και μετά τρέχουμε; Εγώ την κέρδισα με την αξία μου και το ηλεκτρικό πατίνι μου. Για βάλε μισή ώρα παραπάνω για τρεις μήνες. Υπολόγισε και το μισάωρο που γυρνάω νωρίτερα στο σπίτι πιο ξεκούραστη και κεφάτη. Θες να σου μιλήσω πρόστυχα και να αναφερθώ στα χρήματα που έχω γλυτώσει από τις βενζίνες; Ζωάρα φίλε, όχι αστεία!
Σ’ αυτό το πρώτο επετειακό μου ποστ δεν θα σου πω τίποτα άλλο. Θα σου πρότεινα όμως να το δοκιμάσεις. Ιδίως αν παίρνεις αυτοκίνητο ή ξεποδαριάζεσαι μέχρι το μετρό. Για αυτό το τελευταίο χιλιόμετρο. Last mile το λένε. Μπορεί το ηλεκτρικό πατίνι να σου δώσει λύση. Να τα βρείτε ρε παιδί μου. Ίσως να σε βοηθήσει και να σου λύσει μερικά προβλήματα. Εντάξει, όχι τα μεγάλα προβλήματα. Μερικά από τα άλλα, όμως, τα καθημερινά που μας τρώνε την ψυχούλα κάθε τρεις και λίγο. Δώσε μια ευκαιρία στο e-scooter. Κάν’το για σένα!

 

IreneΗ κυρά Ειρήνη είναι η καλλιτέχνης της παρέας. Ακόμα και με το ηλεκτρικό πατίνι κυκλοφορεί με καλλιτεχνικό στυλ. Σαν να κάνει πατινάζ. Στο μαγαζί εξυπηρετεί καθημερινά με χαμόγελο και ετοιμάζει τις παραγγελίες σας «ζωγραφίζοντας» κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Οι γάτες είναι εφτάψυχες… ίσως και συ 😐, καλού κακού όμως φορά το κράνος σου 🪖